Voelt u zich onveilig in uw huis na een inbraak?

Na een inbraak blijven veel mensen achter met een gevoel van onveiligheid. Heeft u die ervaring ook? Is er bij u een ruitje ingedrukt in de keuken? Of heeft een gaatjesboorder de tuindeur onder handen genomen? Het is geen prettig idee dat er iemand ongevraagd je huis is binnengekomen. Na een inbraak ga je je pas echt verdiepen in de mogelijkheden voor inbraakbeveiliging . Ron Peereboom legt u graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Iedereen wil zich veilig voelen in zijn eigen huis. Dat valt niet mee na een inbraak of poging tot inbraak. Wist u dat er volop mogelijkheden zijn om uw huis te beveiligen tegen ongewenste gasten?

Hoe kunt u een inbraak voorkomen?
– Kies voor mechanische en/of elektronische veiligheidsvoorzieningen:
– Veiligheidsverlichting
– Dievenklauwen
– Alarminstallatie

Hoe kunt u een inbraak in een zo vroeg mogelijk stadium ontdekken?
– Kies voor de zogenoemde schildetectie:
-Hekwerken
– Intercom bij toegang
– Beveilig uw pand
– Betrek uw tuin al bij de beveiliging
– Plaats drukmatten
– Breng een camerasysteem aan, voor zicht op de zaak

Hoe kunt u de schade beperken:
– Plaats een alarmsysteem
– Zorg voor signalering met een geluidssignaal en/of flitser
– Kies voor doormelding naar eigen nummers, een particuliere alarmcentrale of meldkamer, zodat hulp zo snel ter plekke is

Voelt u zich onveilig in uw eigen huis na een inbraak? Dat is niet meer nodig. Ron Peereboom is bevoegd een mechanisch en elektrotechnisch beveiligingsplan te maken. Hij bekijkt uw specifieke situatie, overziet de moeilijkheden en mogelijkheden en voorziet u van een degelijk advies over uw inbraakbeveiliging. Hij installeert uw beveiligingssysteem zorgvuldig en ziet toe op regelmatig onderhoud. Alle alarmsystemen die hij levert zijn NCP-gecertificeerd. Zo is uw pand optimaal beveiligd tegen inbraak.

Indien er eisen zijn gesteld door de verzekering kan Ron Peereboom het beveiligingssysteem leveren met een VEB-certificaat. Veilig en betrouwbaar.

Wilt u zich dag en nacht veilig voelen?
Bel Ron Peereboom voor gecertificeerde inbraakbeveiliging.

Met toegangscontrole weet u altijd Wie, Wat en Wanneer