Ron Peereboom

Met mijn bedrijf Ron Peereboom Elektrotechniek en Beveiliging ben ik sinds begin jaren ’90 werkzaam als installateur. In eerste instantie naast een vaste betrekking, maar in 1999 heb ik de stap gezet om als zelfstandig installateur verder te gaan. Mijn diensten liggen op het gebied van elektra en beveiligingstechniek, dit is een goede combinatie met diverse raakvlakken.

In 1991 ben ik gestart onder de naam PRO VDO-Security; waarbij VDO wordt uitgesproken als video. PRO VDO-Security staat voor de professionele camerasystemen die ik destijds bij mijn eerste klanten plaatste. Het waren systemen waarmee men toen via ISDN live beelden kon bekijken.
Sindsdien heeft de techniek grote stappen gemaakt en de beveiligingsbranche zal zich altijd blijven vernieuwen. Deze ontwikkelingen volg ik met grote interesse, want ik wil mijn klanten zo goed mogelijk kunnen adviseren.

Nu werk ik onder mijn eigen naam met een nieuw logo en deze website. Duidelijk en no nonsense. Veilig voor elkaar!

Graag nodig ik u uit om op deze website rond te kijken en te zien wat Peereboom Elektrotechniek en Beveiliging voor u kan betekenen.

Met vriendelijke groet,
Ron Peereboom

Belt u gerust voor een afspraak: 06 20 40 48 38

Met Ron Peereboom heeft u het veilig voor elkaar